Ted Baker in de Sale

Alle Sales

Ted Baker vertrouwt op coole extravagantie

Naar het motto “No ordinary designerlabel” onderscheidt Ted Baker zich duidelijk van andere modeontwerpers. Dit houdt in dat conventionele marketing vanaf het begin al een taboe is geweest. In plaats daarvan vertrouwt het Britse modehuis op mond-tot-mondreclame en promoties met een knipoog en een portie charme. Hoe zou je anders het verdelen van kalkoenvulling voor de kerst van een merk als Ted Baker beschrijven? Het modelabel is alles andere dan mainstream en precies dat is hetgeen wat wij zo geweldig vinden aan zijn tassen en accessoires. Moedige silhouetten en kleurencombinaties en de liefde voor detail maken Ted Baker de voorloper van een nieuwe, Britse modebeweging. Bestel jouw hippe highlight uit de actuele collectie!

Ted Baker tassen & accessories in de Sale

Ted Baker staat voor de nieuwe Londonse Streetlook – de Brit Chic 2.0 die echter niks meer met de klassieke ruitjesprint te maken heeft. Vrouwelijk, romantisch en heerlijk speels – zo overtuigen de tassen van Ted Baker. Nadat Ray Kelvin in zijn jeugd al een naam als overhemdenspecialist voor zichzelf had gemaakt, richtte hij in 1987 het label Ted Baker op in het schotse Glasgow. De Ted Baker tassen hebben het ons aangedaan – echter variëren zijn collecties inmiddels van dames- en herenkleding tot Ted Baker schoenen en accessoires. Van fantasievol gedrapeerde strikken tot kleurrijke prints symboliseren de inventieve Ted Baker handtassen. De zorgvuldig selectie van materialen en het geavanceerde vakmanschap spelen daarbij een grote rol.

Je hebt nog niet genoeg van Ted Baker in de Sale? Voor meer informatie over ons assortiment staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 02 0808 6082. Ontdek naast Ted Baker meer dan 100 andere exclusieve designers zoals Valentino, MCM, Chiara Ferragni en Coccinelle bij Fashionette!