Guess Shopping Bags

Alle Sales

Designer shopping bags from Guess

Elke vrouw kent dit probleem wel – de handtas staat op springen. Kleine tassen zijn echt schattig, maar voor dagelijks gebruik moet het gewoon een maatje groter zijn. De shopping bag van Guess is daarvoor de perfecte oplossing.

De naam shopping bag zegt het al; in deze tas is altijd plek voor meer. Alles wat je overdag nodig hebt (of denkt nodig te hebben), past gemakkelijk in deze tas: portemonnee, make-up tasje, laptop, documenten, paraplu, zonnebril en misschien nog een dun jasje. Na het werk nog snel naar de stad? Ook geen enkel probleem – met een Guess shopper is alles mogelijk, zelfs een spontane shopping tour is geen obstakel meer.

Multitalent shoppers van Guess

In het Engels worden shopping bags ook wel "carry all" genoemd en die naam spreekt boekdelen. Het is belangrijk om aandacht te schenken aan de kwaliteit als je de juiste shopper wilt kiezen. Het handvat moet bijvoorbeeld goed vastgemaakt zijn aan de rest van de tas en veel gewicht kunnen dragen. Ook mogen ze niet te dun en te kort zijn, zodat het draaggevoel aangenaam is, ook als de tas helemaal gevuld is. Bovendien mag de tas niet vervormen als die vol zit. Minderwaardig materiaal krijgt snel deuken of rekt uit.

Een shopping bag van Guess moet in de kledingkast van elke vrouw te vinden zijn. Want niet alleen voor dagelijks gebruik zijn deze designer tassen ideaal. Ook voor een picknick of een uitstapje naar het strand, of zelfs als handbagage in het vliegtuig kun je deze tassen gebruiken. Je ziet dus dat de mogelijkheden van een shopper eindeloos zijn. Bij Fashionette kun je shopping bags van al je lievelingsmerken online bestellen.

Het is maar goed dat Fashionette alleen de beste merken in de webshop vertegenwoordigt. Onze lievelings shopping bags vind je bijvoorbeeld bij MCM en Michael Kors. Maar ook Lauren Ralph Lauren heeft prachtige modellen en qua luxe kan Tod’s niemand iets wijsmaken als het om shoppers gaat.