Prada Sneaker

Met Fashionette kan je je sneakerliefde de Prada uccivrije loop laten

Als er één schoen is die wij niet meer uit onze garderobe weg te denken is, zijn dat wel onze geliefde designer sneakers. Niets heeft de modewereld in de laatste decennia zo radicaal veranderd als de coole Prada Sneaker. De populariteit heeft hij te danken aan een in Engeland ontworpen model van een croquetschoen met een flexibele rubberen zool en een linnen schacht.

Prada Shoes & Sneakers: Fashion Statement

Een must voor luxe looks: de legendarische Prada accessoires. Een Prada Sneaker is een must-have voor de veeleisende trendsetter en staat als geen ander symbool voor het genieten van luxe. De Prada Sneaker is niet alleen voorzien van haar typische logo, maar ook van een onmiskenbare look. Daarom is ze een luxueus stijlstatement en een echte must voor de chique garderobe. Het merk werd in 1913 opgericht door de gebroeders Mario en Martino in het prachtige Milaan. Vervolgens werd het luxe label door de kleindochter Miuccia Prada baanbrekend omgevormd. Wat eerst een eenvoudige verkoop van lederwaren voorstelde, werd later een van de bekendste modelabels over heel de wereld. De omgekeerde driehoek van het bedrijfslogo werd een onmiskenbaar handelsmerk van de altijd nieuwe Prada Collectie.

Heb je nog vragen over onze Prada Sneakers ? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar op 020 808 6082. Als je een sneaker fan bent, kijk dan ook eens bij onze andere Prada Sneakers van bijvoorbeeld Longchamp, Valentino of Chloé.