Zimmermann

Alle Sales

ONTWERPERSKLEDING VAN ZIMMERMANN - MODE UIT SYDNEY

Zimmermann is een van de meest gerenommeerde luxe merken uit Australië, bekend om zijn hoogwaardige damesmode, vooral jurken. Het werd opgericht in 1991 door de zussen Nicky en Simone Zimmermann. Hun eerste collectie werd gemaakt in de garage van hun ouders, en al snel openden ze hun eerste boetiek. De mode van Zimmermann staat voor een moderne en optimistische esthetiek, die zich weerspiegelt in hun collecties. Ze presenteren hun Ready-to-Wear jurkencollecties elk jaar zowel in Australië als in de VS op de New York Fashion Week. In de loop der jaren heeft het merk zich uitgebreid en biedt nu ook zwemkleding, kinderkleding en accessoires aan.

ZIMMERMANN MODE LEGT EEN GROTE FOCUS OP DUURZAAMHEID

Zimmermann is toegewijd aan duurzaamheid en werkt voortdurend aan het vormgeven van de beste opties in dit snel veranderende gebied. Dit omvat methoden van stofdruk, materialen, versieringen, evenals verpakking en levering. Het bedrijf verwelkomt nieuwe ideeën en innovaties en hanteert een praktische, op onderzoek gebaseerde en open benadering van duurzaamheid. Zimmermann zoekt naar de beste langetermijnoplossingen om ervoor te zorgen dat het bedrijf zo verantwoord mogelijk is. Ze zetten zich actief in voor initiatieven, bedrijfspraktijken en systemen die de mensenrechten bevorderen, gemeenschappen ondersteunen en ons milieu beschermen. Met deze toewijding aan duurzaamheid zet de mode van Zimmermann een nieuwe mijlpaal in de modewereld en toont aan dat stijl en verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan.

DE KLEDING EN ACCESSOIRES VAN ZIMMERMANN ZIJN POPULAIR BIJ BEROEMDHEDEN

Tegenwoordig is Zimmermann een wereldwijd erkend merk, verkrijgbaar in 56 winkels in Australië, de VS en het Verenigd Koninkrijk. Zimmermann-mode is te vinden in gerenommeerde vestigingen zoals Barney’s, Saks 5th Avenue, Bergdorf Goodman, Selfridges, Harrods en Harvey Nichols. Het merk heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Australian Fashion Laureate Award, de AFI Best Swimwear Designer, de Prix de Marie Claire Best Swimwear Brand en de Prix de Marie Claire Best Swimwear Designer. Sterren als Beyoncé, Kendall Jenner, Gigi en Bella Hadid, Margot Robbie, Chrissy Teigen, Karlie Kloss, Jessica Alba, Kate Hudson, Paris Jackson en Jessica Biel zijn al gespot in jurken van Zimmermann of hun mode. Zimmermann is meer dan alleen een modemerk - het is een uitdrukking van gedurfde vooruitgang op het gebied van duurzaamheid, evenals stijl en elegantie die vrouwelijkheid in al haar facetten viert.

Blader door de huidige selectie Zimmermann-collecties hier bij fashionette en ontdek uw favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel uw persoonlijke must-haves eenvoudig online. Voor meer informatie staat onze klantenservice graag tot uw beschikking.