nlPopup

Vivienne Westwood Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Vivienne Westwood ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Brit Chic met Vivienne Westwood handtassen

Vivienne Westwood bedacht in de jaren 70 de punk-look, die tegenwoordig nog in de straten van grote steden te zien is. Zelf komt ze uit een kleine Engelse stad en uit nood begon ze kleren voor zichzelf en haar zonen te naaien. Nadat ze Malcolm McLaren leerde kennen, openden ze samen de Londense boetiek „SEX“ waar ze fetisjkleding verkochten. Toen McLaren manager werd van de beruchte band de Sex Pistols, creëerde hij samen met Westwood het iconische imago van de band. Maar de excentrieke Britse beperkt zich niet tot slechts één stijl.

Vivienne Westwood handtassen: very british

Vivienne Westwood handtassen spelen met typisch Britse stijlelementen. Bijzonder opvallend is het Schotse ruitmotief, dat Westwood telkens opnieuw gebruikt. Ook de rijksappel, het embleem, dat je op alle Vivienne Westwood handtassen vindt, verwijst naar het Britse Rijk. Of wil Westwood zich hiermee misschien zelf tot Queen of British Fashion kronen? Beslis zelf en geef je outfit precies het juiste vleugje extravagantie met een Vivienne Westwood handtas!

Voor meer informatie over Vivienne Westwood handtassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Vivienne Westwood handtassen andere exclusieve designers, zoals Alexander Wang, Burberry, Moschino en Stella McCartney.

Zoekcriteria