Vivienne Westwood

Alle Sales

Vivienne Westwood tassen & accessoires

Vivienne Westwood – tassen & accessoires met kwaliteit

Cameratas, crossbody bag of satchel: de tassen van Vivienne Westwood stralen niet alleen trendbewustzijn uit, maar zijn ook altijd een eye-catcher, want van onopvallend zwart tot felroze, alles is er voor jou! Ze zijn voorzien van stijlvolle lederen elementen en zijn afgewerkt met marokijnleer voor extra duurzaamheid. De verstelbare en afneembare schouderbanden zorgen voor gemakkelijk gebruik en verschillende draagmogelijkheden. Zo kunnen de Vivienne Westwood tassen perfect aan je wensen worden aangepast! Chique sjaals en zachte wollen mutsen van Vivienne Westwood houden je trendy warm in de winter! En de prachtige portemonnees in verschillende designs passen bij elke stijl!

Vivienne Westwood zet zich in voor duurzaamheid

In de loop der decennia is de kleine boetiek uit Londen uitgegroeid tot een van de laatste grote onafhankelijke modemerken. Van accessoires tot tassen en kleding, elk fashion product van Vivienne Westwood draagt daarom natuurlijk het onmiskenbare merklogo en vertegenwoordigt waar Vivienne Westwood voor staat: ''Koop minder, kies goed en doe het zelf!'' De fashion van Westwood ondersteunt eerlijke arbeidsomstandigheden, houdt zich strikt aan de voorschriften van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) en is onder meer FSC-gecertificeerd. Zo staan de hoogwaardige Vivienne Westwood tassen voor duurzame fashion en sociale gelijkheid. Elke nieuwe collectie van Vivienne Westwood heeft de ambitie om de normen te verhogen, zodat er voortdurend iets wordt gedaan voor duurzaamheid.

Voor meer informatie over onze Vivienne Westwood producten kun je contact opnemen met onze klantenservice via +44 2033072550. Als je hulp nodig hebt bij het onderhoud en de reiniging van je tassen, verwijzen we je graag naar onze bag care tips. Ontdek meer topmerken voor tassen zoals MCM, Chloé of Michael Kors bij fashionette.