Alle Sales

Lancel tassen & accessoires

Of het nu een Lancel handtas is of een Lancel portemonnee, de designerstyles zijn met veel moeite handgemaakt. Het label heeft tassen die opvallen! Niet alleen door hun kleuren en hun unieke design, maar ook door hun creativiteit en de wondermooie dessins. Lancel tassen zijn designer tassen met iets extra's. Alle vrouwen die veel belang hechten aan creatieve prints, zullen aan hun trekken komen. Ze zullen van Lancel houden voor zijn creativiteit. Van leer of van textiel, elegant of kleurrijk, bij Lancel is voor elk wel wat wils.

Lancel - Al meer dan 100 jaar luxe en leer

Van de pijp tot de accessoires – het succesverhaal van Lancel is een ongewoon verhaal. Het Franse merk werd al in 1876 opgericht door Alphonse en Angèle Lancel. Niet als modelijn, maar als winkel voor rookartikelen. Daar bleef het echter niet bij en de onderneemster ontdekte al snel haar fascinatie voor handtassen en exclusieve accessoires. Vandaag bekoort de telkens nieuwe Lancel collectie ons met exclusieve accessoires van leer die natuurlijke elegantie uitstralen. Kies uit de Lancel portemonnees en tassen jouw favoriet en bestel je model eenvoudig online van thuis uit.

Voor meer informatie over Lancel tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0800 2404430. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Lancel meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Moschino, Abro en Mulberry.