Prada in de Sale

Alle Sales

PRADA IN DE SALE – TASSEN, SCHOENEN & ACCESSOIRES BIJ FASHIONETTE

Het merk Prada is een must in het leven van echte trendsetters. Nauwelijks een ander bedrijf is erin geslaagd om met elke nieuwe collectie het verlangen naar luxe opnieuw aan te wakkeren. Het onmiskenbare logo met de omgekeerde driehoek laat al van verre zien dat je jouw outfit hebt afgerond met chique accessoires of kledingstukken van Prada. Hiermee maak je een echt statement dat de moeite waard is om te zien.

Bij fashionette bieden wij je talrijke designer stukken van Prada in de sale. Het dure modemerk staat zeker op jouw lijst van favorieten. Wie zou niet willen stralen met chique Prada accessoires? Dankzij fashionette zijn er in de sale genoeg Prada items te ontdekken, zodat je jouw outfit voordelig kunt aanvullend.

VOOR EEN LUXE CELEB LOOK – AFGEPRIJSTE TASSEN VAN PRADA

Prada werd opgericht door twee broers - Mario en Martino - die in 1913 in Milaan, de stad van de mode, een lederwarenzaak openden. Het grote succes zou echter volgen door de invloed van Miuccia Prada, die het familiebedrijf voortzette en met het juiste gevoel voor mode steeds opnieuw trends zette.

De Italiaanse koninklijke familie benoemde Prada aan het begin van de 20e eeuw tot hofleverancier en ook vandaag nog word je omringd door een luxe look wanneer je jouw Prada accessoires zichtbaar in jouw outfit integreert. Niet alleen handtassen, maar ook reistassen, pumps of zonnebrillen worden steeds opnieuw in nieuwe collecties uitgebracht. Vooral de onmiskenbare stijl van Prada zonnebrillen heeft zich een plaats veroverd in de wereld van Celebs. Ook jij kunt een fashion statement maken door een Prada zonnebril te kopen in onze uitverkoop. De hoge kwaliteit van het vakmanschap zal je inspireren! Veel beroemdheden vertonen zich graag in de Prada look, omdat deze gekenmerkt wordt door een eenvoudige elegantie. Prada is draagbaar en niet te overdreven. Tegelijkertijd blijft het merk een beetje glamorous. Dit is precies wat de meeste beroemdheden willen: Een tijdloze stijl met een twist.

Je kunt nu zelf de look van de beroemdheden ontdekken - met de grote keuze aan Prada mode in de sale bij fashionette. Echte designerkunst kan zo betaalbaar zijn! Er valt altijd wel iets nieuws te ontdekken, aangezien de collecties van Prada regelmatig veranderen. Ontdek bij fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Prada meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals MCM, Tod´s, Guess en Abro.