Alle Sales

Klassieke styles voor elke dag: Tod´s tassen bij Fashionette

Lady Diana wist toen al wat goed was. De prinses stond bekend om haar moderne stijl en droeg in de jaren 90 al de Tod´s D-Bag waarmee ze erg veel aandacht trok. Ook schoondochter Kate doet het haar na en kiest voor de klassieke chique look van het Italiaanse merk. Wat het Britse koningshuis aanstaat, is ook voor de gewone fashionista een must-have: Tod´s tassen staan bij de meeste modieuze vrouwen bovenaan op hun winkellijstje, want Clean Chic wordt hier met hoofdletter geschreven. Er pronkt geen groot label op de elegante bags van Tod´s en er zijn geen opvallende patronen die het hoogwaardige leer sieren. Ze kiezen namelijk voor understatement. En dat is precies wat het merk zo populair maakt. De focus ligt voornamelijk op de unieke kwaliteit van de Tod´s tassen en dat is al meer dan 100 jaar het geval.

Koninklijk chic voor elke dag met elegante Tod´s tassen

Van casual, elegante schoenen tot de bescheiden Tod´s tassen. Het merk is al lang een onmiskenbare cultus geworden. Moderne fashionista's bewonderen het label sinds Lady Di voor deze cultstatus gezorgd heeft. Voornamelijk de elegante tassen zijn een symbool voor traditie en kwaliteit dat altijd eigentijds gedefinieerd wordt.

Heb je nog vragen over onze Tod´s tassen? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 020 808 6082. Als je de voorkeur geeft aan klassieke tassen, dan kan je merken zoals Bogner, DKNY en Longchamp ook eens bekijken.