Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Tod's

Tod's

{{ results }} artikelen

 

Klassieke styles voor elke dag: Tod´s tassen bij Fashionette

Lady Diana wist al wat goed was. De prinses stond bekend voor haar moderne stijl en droeg in de jaren 90 al de Tod´s D-Bag. Daarmee trok ze erg veel aandacht. Ook schoondochter Kate doet het haar na en kiest voor de klassieke chique look van het Italiaanse merk. Wat het Britse koningshuis aanstaat, dat is ook voor de gewone fashionista's een must-have: Tod´s tassen staan bij vele modieuze vrouwen bovenaan op hun winkellijstje, want Clean Chic wordt hier met hoofdletter geschreven. Er prijkt geen groot label op de elegante bags en er zijn geen opvallende patronen die het hoogwaardige leer sieren. Men kiest namelijk voor understatement. En dat is precies wat het merk zo populair maakt. De focus ligt voornamelijk op de unieke kwaliteit van de Tod´s tassen en dat is al meer dan 100 jaar zo.

Koninklijk chic voor elke dag met elegante Tod´s tassen

Van casual, elegante schoenen tot de sobere Tod´s tassen. Het merk is al lang een onmiskenbare cultus geworden. Moderne fashionista's bewonderen het label sinds Lady Di voor deze cultstatus gezorgd heeft. Voornamelijk de elegante tassen zijn een symbool voor traditie en kwaliteit dat altijd eigentijds geherdefinieerd wordt.

Heb je nog vragen over onze Tod´s tassen? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}} en staat hij je met raad en daad bij. Als je de voorkeur geeft aan klassieke tassen, dan moet je merken zoals Bree, Pourchet en Maison Mollerus ook eens bekijken.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...