Alle Sales

Fendi tassen, schoenen & accessoires

Fendi - daar zit Karl Lagerfeld voor iets tussen. Hij heeft niet alleen maar de stijl van het Italiaanse label vorm gegeven, maar ook het beroemde logo ontworpen: de twee „F'en“ zijn het wereldberoemde teken van Fendi en kun je op de meeste creaties bewonderen. In 1925 werd Fendi opgericht als bont- en leerfabriek. 40 jaar later werd hij pas een internationaal bekend label.

Karl Lagerfeld veranderde Fendi

Dankzij de hulp van de jonge Karl Lagerfeld vestigde het label zich al snel op de modemarkt. Vanuit Rome breidde de Fendikoorts zich uit naar de rest van de wereld. Karl Lagerfeld is nog altijd hoofddesigner en zorgt voor aanhoudend succes met nieuwe creatieve ideeën. De populaire accessoires zijn een absolute must-have, want ze zijn super in de mode en passend voor elke gelegenheid. Fendi staat voor traditie en kwaliteit – voor tijdloze schoonheid. Fendi tassen zijn onmiskenbaar, geschikt voor elke dag, wonderbaarlijk luxueus, schitterend vrouwelijk en altijd in de mode. Kies jouw favoriet uit onze nieuweFendi collectie. De populaire Fendi handtassen worden in de actuele collectie perfect aangevuld door de waardevolle Fendi halsdoeken. Door de briljante kleuren en stijlvolle prints betoveren ze ons. Heel eenvoudig online te kopen – slechts een enkele klik en de Fendi tas is van jou.

Voor meer informatie over Fendi tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Fendi meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Liebeskind, Coccinelle, Furla en DKNY.