Dolce&Gabbana

Alle Sales

Dolce & Gabbana tassen online kopen

Italiaans vuur in dubbele verpakking: Dolce & Gabbana zijn het succesduo in de modewereld. In 1980 ontmoetten ze elkaar voor het eerst in een Milanees modeatelier. Twee jaar later werd het label Dolce & Gabbana opgericht. Met het kleermakerstalent van Domenico Dolce en de zin voor esthetica van Stefano Gabbana hebben beide designers hun sterktes verenigd. Ze zijn een onoverwinnelijk modieus „droompaar“ geworden. Ze houden van het extreme en brengen sexappeal in de mode, want het luxe label gaat nooit de conventionele toer op.

Dolce & Gabbana tassen: veelzijdige accessoires met wow-effect

Het duo heeft niet alleen maar een mode-imperium, maar ook nog een nachtclub. Het motto van allebei is afwisseling en dat vertalen ze ook in hun Dolce & Gabbana tassen collecties. Of het nu de Dolce & Gabbana tassen of portemonnees zijn, de creaties zijn altijd glamoureus, onmiskenbaar en uniek. Struin eens door ons breed assortiment aan accessoires, zoals zonnebrillen , portemonnees of tassen. De look is zo luxueus en opvallend als bij geen ander label.

Ook al zijn de wegen van Domenico en Stefano in hun privéleven inmiddels gescheiden, ze werken nog altijd hand in hand samen. Dankzij de combinatie van hun talenten is het merk perfect. Ook beroemdheden als Madonna zijn sinds lange tijd verslaafd aan de onmiskenbare stijl. Bestel nu Dolce & Gabbana tassen eenvoudig en comfortabel online bij Fashionette.

Voor meer informatie over onze Dolce & Gabbana tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – de grootste online shop in Nederland voor designer tassen & accessoires – ook andere exclusieve designers, zoals Prada of Balenciaga.