Tommy Hilfiger Schoudertassen

Alle Sales

Tommy Hilfiger Schoudertassen bij fashionette

Ze zijn de ideale tassen voor dagelijks gebruik en zo veelzijdig als geen enkel ander model: schoudertassen van Tommy Hilfiger. Zoals de naam het zelf al zegt, kun je de tas gewoon over je schouder dragen. Ook zijn de schoudertassen uitstekend geschikt voor op de fiets. Voor alle vrouwen die waarde hechten aan gemak en draagcomfort, is zo'n exemplaar precies wat ze nodig hebben.

Tommy Hilfiger Schoudertassen - Blauw, wit en rood

De trendkleuren van Tommy Hilfiger zijn wereldwijd bekend en geliefd. Het modelabel heeft daarmee vele fans geworven en maakt nu vast deel uit van de internationale modescène. Als je er eenmaal aan begint, raak je al snel verslaafd en wil je niet meer zonder die typerende Tommy Hilfiger stijl. Gelukkig is dit niet nodig, tenslotte vind je in zijn collectie alles wat je nodig hebt. Met de Tommy Hilfiger hand-, schouder- en weekendtassen ben je perfect uitgerust voor elke situatie. De enorme variatie van zijn tassen kent geen grenzen en dat maakt het voor vrouwen niet makkelijk een keuze te maken. American fashion voor diegene die de College-stijl nieuw leven in willen blazen. Tommy Hilfiger heeft de juiste ontwerpen en vooral de passende Schoudertassen.

Voor meer informatie over Tommy Hilfiger Schoudertassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Guess meer dan 100 andere exclusieve designers, zoals Abro, Mulberry, Furla en Ralph Lauren.