Guess Schoudertassen

Alle Sales

Guess Schoudertassen bij fashionette

Ze zijn de ideale tassen voor dagelijks gebruik en zo veelzijdig als geen enkel ander model: schoudertassen van Guess. Zoals de naam het zelf al zegt, kun je de tas gewoon over je schouder dragen. Ook zijn de schoudertassen uitstekend geschikt voor op de fiets. Voor alle vrouwen die waarde hechten aan gemak en draagcomfort, is zo'n exemplaar precies wat ze nodig hebben.

Guess Schoudertassen trekt de sterren aan

Het label weet altijd opnieuw de beroemdste sterren voor zich te winnen. Het maakt niet uit of het nu een model of een fan is die graag de voorkeur geeft aan de sexy designs. Dat is niet echt verrassend, want de designs zijn niet slechts highlights, maar doorgaans ook stijlvol en altijd toonaangevend. Ontdek in onze nieuwe Guess collectie je persoonlijke favoriet: een Guess handtas of een Guess Schoudertas. De creativiteit van de designer lijkt bijna onuitputtelijk, toch zijn de Guess-artikelen altijd te herkennen. Vind in onze actuele Guess collectie jouw favoriete Guess Schoudertas en koop je nieuwe liefde eenvoudig en probleemloos online met een enkele muisklik.

Voor meer informatie over Guess Schoudertassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Guess meer dan 100 andere exclusieve designers, zoals Abro, Mulberry, Furla en Ralph Lauren.