Ralph Lauren

Ralph Lauren tassen & accessoires

Het succesverhaal van Ralph Lauren begon met het beroemde poloshirt, dat op elitaire wijze de Amerikaanse sportieve elegantie vertegenwoordigt. In 1967 kreeg Ralph Lauren de rechten van het merk Polo en richtte vervolgens de onderneming Polo Fashions op. Al in de jaren 80 had het poloshirt zodanig aan betekenis gewonnen, dat het uitgroeide tot een must-have voor de Amerikaanse elite. Zijn mode werd het synoniem van mooi en rijk.

Ralph Lauren - Het begon allemaal met een collectie stropdassen

De eerste collectie van Ralph Lauren was een collectie stropdassen. Maar hier bleef het niet bij en tegenwoordig hoort het label bij de meest bekende en meest succesvolle mode-imperiums ter wereld. Intussen distribueert het label bijna twintig heren- en vijftien dameslijnen, waaronder de Polo Ralph Lauren collectie en ook cosmetica en parfums horen tot het productenaanbod. De stijl heeft zich in de loop der jaren via diverse nieuwe lijnen verder ontwikkeld, maar tijdloos elitair blijft de basis voor de telkens nieuwe Ralph Lauren collectie. Of het nu gaat om een Ralph Lauren tas of Ralph Lauren zonnebril, de look blijft altijd verheven en met de nadruk op stijl. Met Polo Ralph Lauren en Ralph Lauren collectie creëert het label niet alleen maar mode, maar een hele lifestyle. Bestel nu je Ralph Lauren handtassen eenvoudig en probleemloos online bij Fashionette.

Voor meer informatie over Ralph Lauren Laurent tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Ralph Lauren meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Etro, Lanvin, Moschino en Kaviar Gauche.