Montblanc

Montblanc zonnebrillen

Montblanc – zonnebrillen met stijl en traditie

Een donkere body met een witte punt, een van de meest grootse en opvallende in zijn soort – dankzij deze beschrijving van de Mont Blanc, de hoogste berg van de Alpen, vonden de oprichters van het merk Montblanc hun naam. Deze eigenschappen golden immers net zozeer voor de vulpennen die zij ontwierpen en die al snel het toonbeeld van elegantie en stijl zouden worden. In de meer dan honderd jaar daarna heeft Montblanc ook een reputatie opgebouwd als een van 's werelds toonaangevende merken voor kwaliteitshorloges, -tassen en -accessoires. De Montblanc zonnebril past hier perfect bij en is onmiskenbaar dankzij het logo met de gestileerde sneeuwkoepel die op het pootje terugkomt. Montblanc zonnebrillen voor heren zijn al geruime tijd toonaangevend op het gebied van stijlvolle elegantie. Maar ondanks de lange traditie en het tijdloze design passen de modellen net zo goed bij moderne en urban styles. Montblanc zonnebrillen bieden de keuze tussen casual understatement en opulente, maar altijd smaakvolle eye-catchers.

Montblanc zonnebrillen – tijdloze elegantie

Montblanc zonnebrillen worden gekenmerkt door hun stijlvolle design. In een edele tortoise shell look met brede pootjes of met smalle pootjes in metallic: alle modellen overtuigen door hun hoogwaardige afwerking, uitstekend draagcomfort en heldere lijnen. Dit laatste komt ook tot uiting in de filigraan letters die kenmerkend zijn voor het logo op de bovenrand van het linker glas. Dankzij de verschillende ontwerpen, gaande van ronde glazen tot modellen in aviatorstijl, is er een zonnebril voor elke smaak. Montblanc zonnebrillen voor dames en Montblanc zonnebrillen voor heren ronden dus elke outfit elegant af, of het nu voor werk, chique gelegenheden of de vrije tijd is.

Voor meer informatie over onze Montblanc producten kun je contact opnemen met onze klantenservice via +44 2033072550. Ontdek andere merken voor zonnebrillen zoals Carrera, Ray-Ban en Valentino.