Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Ray-Ban

Ray-Ban

{{ results }} artikelen

 

Ray-Ban zonnebrillen online kopen bij Fashionette

Zodra de eerste zonnestralen doorbreken, haalt men de Ray-Ban zonnebrillen weer uit zijn tas. In de modesteden hoort er niets zo goed bij het stadsbeeld als de luxe bril. Het label houdt zich bezig met de creatie van de stijlvolle Ray-Ban zonnebrillen. Deze blinken uit door de uitstekende optische eigenschappen van de glazen en zijn een absoluut highlight.

Ray-Ban - Stralingsbescherming met stijl

Het zou gepast zijn als Ray-Ban stralingsbescherming betekent. Je ogen zijn niet alleen maar bijzonder stijlvol bedekt, maar ook goed beschermd. Het label werd in 1937 opgericht als dochteronderneming van een fabrikant van medisch-optische hulpmiddelen.

Een van de bekendste Ray-Ban zonnebrillen is de  „Aviator“. Deze pilotenbril met smalle gouden rand en groene glazen heeft een lichtdoorlatendheid van slechts 15%. Een andere wereldberoemde Ray-Ban bril is de „Wayfarer“. Deze bril brak door in de jaren vijftig en werd onder andere door de muzikant Buddy Holly en de bioscoopfilm ‚Blues Brothers’ een absolute must-have. Struin door de nieuwe Ray-Ban collectie en laat je betoveren door de legendarische waarde en de tijdloos moderne designs. Het is vaak moeilijk om te beslissen, de Ray-Ban zonnebrillen lijken wel betoverd – men kan maar moeilijk beslissen tussen alle modellen en vooral: men kan er nooit genoeg van krijgen. Verzeker je heel gemakkelijk online van jouw lievelingsmodel – één muisklik en je Ray-Ban is eindelijk op weg naar jou.

Voor meer informatie over onze Ray-Ban zonnebrillen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Ray-Ban ook andere zonnebrilmerken als  Miu Miu, en   D&G.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...