Ray-Ban

Alle Sales

Ray-Ban zonnebrillen online kopen bij fashionette

Zodra de eerste zonnestralen doorbreken, worden de Ray-Ban zonnebrillen weer uit de tas gehaald. In de modemetropolen is er niets dat zo goed bij het stadsbeeld past als de luxe bril. Het label houdt zich bezig met het creëren van de stijlvolle Ray-Ban zonnebrillen, die zich onderscheiden door de uitstekende optische eigenschappen van de glazen en hun modieuze design.

Ray-Ban - Stralingsbescherming met stijl

Gepast genoeg, betekent Ray-Ban stralingsbescherming. Je ogen zijn niet alleen bijzonder stijlvol bedekt, maar ook goed beschermd. Het label werd in 1937 opgericht als dochteronderneming van een fabrikant voor medisch-optische hulpmiddelen.

Een van de bekendste Ray-Ban zonnebrillen is de „Ray Ban Aviator“. Deze pilotenbril bij Ray Ban met een smalle gouden frame en groene glazen heeft een lichtdoorlatendheid van slechts 15%. Een andere wereldberoemde Ray-Ban bril is de „Wayfarer“. Dit model had haar doorbraak in de jaren vijftig en werd onder andere door de muzikant Buddy Holly en de bioscoopfilm ‚Blues Brothers’ een absolute must-have. Struin door de nieuwe Ray-Ban collectie en laat je betoveren door de legendarische kwaliteit en de tijdloos moderne designs. Het is vaak moeilijk om een keuze te maken tussen alle modellen en vooral: je krijgt er nooit genoeg van. Bestel heel gemakkelijk online jouw lievelingsmodel – één muisklik en je Ray-Ban is eindelijk op weg naar jou.

Voor meer informatie over onze Ray-Ban zonnebrillen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Ray-Ban ook andere zonnebrilmerken als Miu Miu,, Valentino en D&G.