Alle Sales

Designer Zonnebrillen bij Fashionette - stijlvolle accessoires voor zomerse dagen

Beroemdheden gebruiken ze om in het dagelijks leven niet herkend te worden en om zich te beschermen voor paparazzi: zonnebrillen. Als dat bij jou nou net niet nodig is, dan kun je je zonnebril ook gewoon als modieuze accessoires gebruiken. Bovenop je hoofd of casual om je nek, zonnebrillen maken elke outfit mooier en ze zien er nooit overdreven uit. Als dat niet volstaat, dan kun je de stijlvolle zonnebrillen natuurlijk ook gewoon op je neus zetten. Je kunt je ogen op geen enkel andere manier zo stijlvol tegen de zonnestralen beschermen als met de nieuwe modellen van topdesigners.

Trendy looks en hoge UV-bescherming: designer zonnebrillen bij Fashionette

Naast prachtige designs hechten de designers bijzonder veel waarde aan de hoge UV-bescherming van hun zonnebrillen. Bij een stralend blauwe hemel blijft niemand binnen zitten en vooral op deze dagen moet je je nieuwe designer zonnebril gebruiken om je ogen te beschermen. Tijdens het shoppen, op het strand of tijdens een kop koffie op je favoriete terras. De zonnebril is er altijd bij en maakt je outfit helemaal compleet.

Bij Fashionette bieden we je de nieuwste monturen van bekende designers online aan. Bijzonder luxe modellen vind je bij merken als Prada en Burberry. Als je daarentegen iets sportiefs zoekt, dan ben je bij Ray-Ban aan het juiste adres.

Zorg ook voor stijlvolle bescherming en kies je lievelingsmodel uit onze zonnebrillen zodat je hem bij de volgende zonnestralen kan dragen. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 020 808 6082