Alle Sales

UGG: Boots en sandalen voor Fashionistas

UGG-Boots: Winterboots voor warme voeten

De knuffelige lamsvel laarzen hebben de modewereld binnen no time veroverd: UGG boots wekken bij vrouwen een ‘moet-ik-hebben’ gevoel op. Voor alle fans van het merk, hebben wij bij Fashionette een enorm assortiment met de klassiekere en trend modellen, waardoor wij niet alleen maar voor warme voeten zorgen, maar ook voor stijlvol schoeisel in de winter. In de modewereld zijn ze het erover eens: winterlaarzen van UGG mogen in de winter net zomin ontbreken als glühwein en kerstkransjes. Tijdens de herfst kijken veel vrouwen al uit naar het moment dat het koud genoeg is om de geliefde laarzen weer te dragen. Daarom is het zeker de moeite waard om meer dan één paar in je kast te hebben, er zijn immers zoveel verschillende modellen dat je bij elke outfit een bijpassend paar kan hebben!

UGG-Boots garanderen een warme en stijlvolle winter

Stijlicoon Sarah Jessica Parker nam in 2000 het voortouw en de modewereld deed het haar na: De Sex and the city star heeft zelden een mode faux-pas en bewijst wederom haar gevoel voor stijl met de gevoerde lamsvel laarzen.

Het is moeilijk voor te stellen dat de UGG laarzen eigenlijk vooral bij surfers en boeren geliefd waren. Bescheiden en eenvoudig om de voeten warm te houden. Het succesverhaal van UGG begon al eind jaren 70, toen een jonge Australische surfer de laarzen naar zuid-California meenam. In de jaren 80 stonden de UGGs voor een nonchalante levensstijl – totdat deze rond 2000 de modewereld veroverde. Vandaag de dag worden UGGs vooral als mode statement gezien. Wie tijdens de winter geen zin heeft op hoge hakken door de sneeuw te glijden, kan met deze laarzen comfortabel en stijlvol op pad!

UGGs in de zomer? Natuurlijk!

Echt UGG-fans willen ook in de zomer niet zonder hun favoriete merk. Gelukkig hebben wij daar een luchtige oplossing – sandalen en espadrilles! Of misschien zomerse sneakers in zachtroze? Als de zomer komt, blijven de UGGs!

Heb je nog vragen over ons assortiment of UGGs schoenen? Onze klantenservice beantwoordt graag al je vragen onder 02 0808 6082. Ontdek ons complete schoenenassortiment en vind hier naast warme laarzen, elegante en sportieve schoenen van merken als Prada of Kenzo.