nlPopup

Etro Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Etro ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Etro tassen & accessoires

ETRO – het fantasievolle Italiaanse label, dat je blijft fascineren. ETRO dankt zijn naam aan briljante kleuren in prachtige dessins. Dit geldt zowel voor de opvallende mode van het cultlabel als ook voor de populaire ETRO tassen. Het label is niet alleen een lust voor het oog, maar ook de tastzin komt niets te kort: waardevolle stoffen, bedrukt leer en robuuste materialen kenmerken de actuele ETRO collectie. Of het nu gaat om een bloemenprint- of junglemotief, waar je ook kijkt bloeit het.

Het beroemde paisleymotief

Het paisleymotief is nog een motief dat van het begin af aan met het label wordt geassocieerd. Het siert niet alleen de jurken en bovengedeeltes van het Italiaanse label, het is ook terug te vinden op veel ETRO handtassen – hetzij in zwart-wit of in aardetinten, de fantasie kent hierbij geen grenzen. Elegant gecombineerd met een klassiek outfit worden de accessoires echte blikvangers, ze fleuren zowel de sobere business outfit als ook de casual shopping look op. Heb je wat meer vertrouwen in jezelf combineer dan de populaire ETRO tassen met andere kleurhighlights. Er verschijnen ook ETRO portemonnees in dezelfde opvallende kleuren en patronen als de handtassen, waar ze dan ook perfect bij passen. De telkens nieuwe ETRO collectie betovert je elke keer opnieuw met zijn creaties, niet alleen met de tassen, maar natuurlijk ook met de ETRO omslagdoek of de ETRO portemonnee. Ontdek zelf de vrolijk gekleurde wereld van de unieke dessins – nu heel eenvoudig online – verzeker je met één klik van je favoriet!

Voor meer informatie over ETRO tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast ETRO meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Liebeskind, Coccinelle, Furla en DKNY.

Zoekcriteria