Miu Miu

Alle Sales

Miu Miu tassen, zonnebrillen, portemonnees & andere accessoires bij Fashionette

Af en toe is het nodig om van de traditionele lijn af te wijken en iets nieuws uit te proberen, dacht Prada-erfgenaam Miuccia Prada. Daarom ontwierp ze een volledig nieuwe lijn voor jongere fans: Miu Miu. Ook al stond het label aanvankelijk op de tweede plaats, het moet zich al lang niet meer achter zijn grote zuster verstoppen. Het merk staat al lang op eigen benen en viert grote successen. Niet alleen aardetinten, maar ook opvallende kleuren behoren tot het handelsmerk van het label. De creaties van de accessoires hebben hun eigen, frisse look. Daar houdt het jonge publiek wel van en daarom peppen ze hun elegante kleding op met de opvallende accessoires. Sinds 2006 worden de nieuwe Miu Miu collecties geshowd op de prêt-à-porter-beurzen in Parijs. Zo werd het merk ook internationaal bekend.

Een stukje hemel van Miu Miu

Het luxe label maakt tegenwoordig uitsluitend mode en accessoires voor dames. Sterren zoals Kirsten Dunst, Katie Holmes en ook Lindsay Lohan geven gezicht aan de reclamecampagnes en houden van Miu Miu. Ontdek de nieuwe Miu Miu handtassen en Miu Miu portemonnees met hun unieke charme. Of het nu een Miu Miu zonnebril is, een Miu Miu portemonnee of een Miu Miu tas, de stijl van de jonge lijn is onmiskenbaar. Op creatieve en geniale manier schiet Miu Miu altijd wel iets nieuws te binnen om het publiek warm te maken. Het luxe label is al lang een trendmerk geworden en bevalt ons zoals nooit tevoren. De jeugdige esprit is de perfecte aanvulling op de traditionele look van Prada en samen zijn ze een onverslaanbaar team. Bestel je Miu Miu tas nu eenvoudig online – met een enkele muisklik.

Voor meer informatie over Miu Miu tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Miu Miu meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Prada, Gucci, Balenciaga en Aigner.