Versace

Alle Sales

Versace tassen, horloges, foulards & andere accessoires

Geboren in Reggio Calabria in 1946, was Gianni Versace een van de geliefdste designers in de modewereld en werd met zijn extravagante creaties tot meester van de neobarok benoemd. Zo spectaculair als het label is, zo spectaculair was ook het leven van deze designer. In zijn jonge jaren studeerde hij architectuur en rondde een opleiding als coupeur in de kleermakerij van zijn moeder af en ontdekte daar zijn talent voor mode. Hij werkte als stofinkoper en freelance modedesigner voor grote Italiaanse modefabrikanten, totdat Gianni Versace in 1978 in Italië zijn eigen label oprichtte. Met zijn weelderige jurken, schitterende kleuren, luxueuze patronen en de associatie met kunst kreeg hij succes en wist dit succes ook te behouden. Bij Versace vloeien de kunststijlen alle richtingen uit en zorgen voor een onmiskenbare collectie. In de jaren 80 betrok hij zijn zus Donatella bij het modelabel.

Versace - dood van een legende

In 1997 werd Gianni Versace onder mysterieuze omstandigheden doodgeschoten in Miami. Zijn zus neemt meteen de leiding van het succesvolle bedrijf over. De cultstatus blijft, de betoverende ontwerpster fascineert iedereen. Tegenwoordig is ze creative director, want haar dochter Allegra heeft als erfgenaam op 18-jarige leeftijd een deel van het bedrijf overgenomen. Sinds 2007 is Versace een nieuwe weg ingeslagen. Luxe en weelderigheid zijn gebleven, maar de collectie is toegankelijker geworden. Dit is ook het geval bij de Versace Collection met de luxueuze designer tassen. Versace Collection tassen representeren de weelderige, luxueuze look van het label. De telkens nieuwe Versace Collection collectie zet luxe telkens weer in het middelpunt. Versace Collection handtassen begeleiden je met de typische charme van Versace door alle metropolen. Bestel nu je Versace Collection tas eenvoudig en gemakkelijk online bij Fashionette.

Voor meer informatie over Versace tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Versace meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals s Prada, MCM, Céline en Kenzo.