Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Versace

Versace

{{ results }} artikelen

 

Versace tassen & accessoires

Gianni Versace – meester van de modewereld. Hoe spectaculair het label is, zo spectaculair is het leven van deze designer. De meester richtte zijn label in 1978 in Italië op. Weelderige jurken, schitterende kleuren, luxueuze patronen en alles zo kunstvol. Dat alles bracht hem het succes dat maar blijft duren. Bij Versace vloeien de kunststijlen alle richtingen uit. Daardoor is zijn collectie zo onmiskenbaar mooi. In de jaren 80 neemt hij zijn zus Donatella aan in het bedrijf.

Versace - dood van een legende

In 1997 werd Gianni Versace onder mysterieuze omstandigheden doodgeschoten in Miami. Zijn zus neemt meteen de leiding van het succesbedrijf over. De cultstatus blijft, de glamoureuze ontwerpster fascineert iedereen. Tegenwoordig is ze creative director, want haar dochter Allegra heeft als erfgenaam op 18-jarige leeftijd een deel van het bedrijf overgenomen. Sinds 2007 is Versace een nieuwe weg ingeslagen. Luxe en weelderigheid zijn gebleven, maar de collectie is toegankelijker geworden. Dit is ook het geval bij de Versace Collection van de kostbare designer tassen. Versace Collection tassen representeren simpel de glamoureuze, luxueuze look van het spectaculaire label. De telkens nieuwe Versace Collection collectie zet de luxe kunstig in de belangstelling. Versace Collection handtassen begeleiden hun draagsters met de typische charme van Versace door alle wereldsteden. Bestel nu je Versace Collection tas eenvoudig en probleemloos online bij Fashionette.

Voor meer informatie over Versace tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Versace meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Prada, MCM, Céline en Kenzo.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...