BVLGARI

Alle Sales

Helaas hebben we bij dit zoekbegrip geen producten.
Probeer het opnieuw met andere trefwoorden of filters.

Mogelijk ben je hier naar op zoek:

Bulgari zonnebrillen

Pure luxe, diamanten, glamour en high society – allemaal woorden die je met Bulgari associeert. Het Italiaanse luxe label werd al in 1884 opgericht en is een typisch familiebedrijf. Bulgari werd van generatie op generatie overgedragen en is een merk geworden dat wereldwijd bekend is. In meer dan 360 winkels in 40 landen kun je vandaag de nieuwe collecties en vooral de onweerstaanbare Bulgari handtassen kopen. Sotirios Voulgaris, eigenlijk een Griek, heeft Bulgari in Rome opgericht en daar ook zijn eerste filiaal geopend. Van accessoires en parfums tot handtassen, Bulgari heeft alles wat je hartje begeert. Glamoureus en elegant moet het zijn. Bij Bulgari staan kwaliteit en exclusiviteit op de eerste plaats en daarom blinken zijn felbegeerde tassen uit. De Bulgari handtassen worden niet alleen gedragen door Emma Roberts, maar ook door Halle Berry en Miranda Kerr.

“The Bulgari Connection“

In 2002 bestelde Bulgari een roman die het merk duidelijk bekender maakte. Toch heeft het label nog veel meer te bieden dan dat- Bulgari managet zelfs hotels en restaurants. Bulgari kun je niet saai noemen, want het merk betovert ons altijd opnieuw met nieuwe creatieve ideeën. Dit kun je zien aan de meest verscheidene variaties van de Bulgari handtassen. Deze tassen zorgen voor een frisse wind, waardoor Bulgari zo succesvol blijft. De Bulgari tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vormen een vast onderdeel van de modewereld. Daarom zijn ze voor elke modeliefhebber een must-have. De betoverende accessoires beschrijven de pure luxe en de passie voor unieke kwaliteit. Bulgari zet trends en is tegelijkertijd tijdloos elegant. Dat geldt niet alleen voor de Bulgari tassen, maar ook voor de Bulgari zonnebrillen uit de actuele collectie. Het label toont hoe dit kan en baant zich succesvol een weg door de fashionjungle. Deze tassen zorgen dus voor een frisse wind, waardoor Bulgari zo succesvol blijft. Wij zijn benieuwd wat het volgende is! We verheugen ons natuurlijk vooral op de nieuwe Bulgari tassen van de nieuwe collectie.

Voor meer informatie over Bulgari tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Bulgari meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Prada, Burberry, Gucci en Abro.