Swarovski

Alle Sales

DE SWAROVSKI STIJL: KETTINGEN, ARMBANDEN, RINGEN, OORBELLEN & HORLOGES

Swarovski staat voor een ongeëvenaarde meesterschap in de kunst van kristal, wat in elk sieraad tot uiting komt. Het merk combineert traditioneel vakmanschap met constante innovatie om sieraden te creëren die vrouwen over de hele wereld in staat stellen zich dagelijks met een buitengewone stijl te presenteren. Elke creatie is het resultaat van uitgebreide trendanalyses en modieuze ontwerpen, die uitmonden in schitterende meesterwerken. De voortdurende ontwikkeling van nieuwe materialen en technieken houdt Swarovski aan de top van de kristalcreaties, waarbij elke ketting een getuigenis is van elegantie en creativiteit.

DE GESCHIEDENIS VAN SWAROVSKI

De geschiedenis van Swarovski begint in 1895 met de visie van Daniel Swarovski om "een diamant voor iedereen" te creëren. Deze visie revolutioneerde de wereld van kristallen en vormde decennialang de designcultuur. Swarovski kettingen weerspiegelen het levensgevoel en de stijl van verschillende tijdperken - van de Gouden Twintiger Jaren tot vandaag. Decennialange creatieve samenwerkingen hebben het merk geïnspireerd om unieke sieraden te creëren die wereldwijd enthousiasme opwekken.

SWAROVSKI KETTINGEN – GERENOMMEERD VAKMANSCHAP

Elke Swarovski ketting is een kunstwerk, ontstaan door minutieus handwerk en ongeëvenaarde precisie. Bij Swarovski worden voortdurend nieuwe grenzen in de kristalkunst verlegd. Hier ontstaan dagelijks nieuwe kleuren, vormen en facetten. Technieken zoals kralenwerk, kristalpavé en exclusieve zettingen brengen de schittering van de Swarovski kettingen volledig tot uiting. De liefde voor detail garandeert de hoogste kwaliteit voor elk stuk. Deze expertise is zichtbaar in elke stap van het creatieve proces, van de eerste schets tot het afgewerkte sieraad. Swarovski kettingen zijn niet alleen sieraden, maar een uitdrukking van persoonlijkheid en stijl, die in elk ontwerp een groter verhaal vertellen.

Blader door de huidige selectie van de Swarovski collectie hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een lang gekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Voor meer informatie staat onze klantenservice graag tot je beschikking.