Alle Sales

VEJA sportschoenen

VEJA – Duurzame sportschoenen van innovatieve materialen

Innovatieve en duurzame materialen maken net zo goed deel uit van VEJA als trendy design en hippe looks. Sinds 2005 heeft het merk naam gemaakt als vernieuwer dankzij het gebruik van materialen die in de industrie ongebruikelijk zijn, zoals ricinusolie en bananenolie, maar ook gerecyclede plastic flessen en rijstafval. De nadruk ligt op duurzaamheid, zowel op ecologisch als op sociaal en economisch gebied. De duurzame sportschoenen zijn gemaakt van fair trade materialen en er is ook een grote selectie vegan sportschoenen beschikbaar. VEJA schoenen worden geproduceerd in fabrieken in Brazilië die aan hoge kwaliteitsnormen moeten voldoen en waar de rechten van de werknemers gegarandeerd zijn.

Duurzame sneakers met een tijdloze look

Het duurzaamheidsconcept komt ook tot uiting in het design van VEJA. Het bewust lange ontwikkelingsproces van nieuwe modellen is erop gericht dat de duurzame sportschoenen voor heren en dames niet binnen één seizoen uit de mode raken, maar dankzij hun tijdloze elegantie meerdere jaren moeiteloos gedragen kunnen worden. Het merklogo, dat even eenvoudig als opvallend is, geeft zelfs aan simpelere modellen, zoals compleet witte sneakers, een exclusieve touch. Bovendien overtuigen VEJA sneakers dankzij innovatieve productiemethoden met hetzelfde draagcomfort als schoenen van conventionelere materialen. Met de modellenreeksen Impala, Marlin, Condor en Condor 2 omvat het VEJA assortiment zelfs duurzame hardloopschoenen die dankzij hun stijlvolle look ook perfect zijn om dagelijks te dragen.

Voor meer informatie over onze VEJA producten kun je contact opnemen met onze klantenservice via +44 2033072550. Ontdek andere merken voor schoenen zoals Dr. Martens, Steve Madden en Arkk Copenhagen.