Alle Sales

DE VISIE VAN JEAN TOUITOU: DE GEBOORTE VAN HET MERK A.P.C.

A.P.C., in 1987 opgericht door Jean Touitou, heeft zichzelf gevestigd als de belichaming van de Franse modekunst. De naam A.P.C., die staat voor "Atelier de Production et de Création", weerspiegelt de diepe band tussen productie en creatie die de kern vormt van de filosofie van het merk. Jean Touitou's visie was het creëren van mode die zich richt op de essentie en die zowel chic als gemakkelijk te dragen is. Elk kledingstuk dat onder dit label wordt gemaakt, getuigt van zijn passie en toewijding aan kwaliteit en authenticiteit.

EENVOUD ONTMOET ELEGANTIE: DE ONMISKENBARE STIJL VAN A.P.C.

Het A.P.C.-label wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige maar nonchalante stijl, die eersteklas modekwaliteit combineert met een puristische aanpak. Deze minimalistische aanpak uit zich in elegante blouses met een hoge hals, traditionele trenchcoats en comfortabele hoodies. Het absolute hoogtepunt van elke collectie zijn vaak de trendy A.P.C. tassen. A.P.C. staat voor moderne ontwerpen die indruk maken door hun uitstekende vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het is kleding voor mensen die eenvoud, stijl en duurzaamheid waarderen.

A.P.C. TASSEN: EEN SYMBOOL VAN KWALITEIT

A.P.C. tassen zijn een echt statement van tijdloze kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals fijn leer, zijn ze niet alleen duurzaam maar ook een echte blikvanger. Het minimalistische design waar A.P.C. bekend om staat, zie je ook terug in hun tassencollecties. Met strakke lijnen, subtiele details en een palet dat varieert van aardse tot levendige kleuren, zijn ze de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Een bijzondere favoriet is de "Demi-Lune" tas, een must-have voor modeliefhebbers met zijn halvemaanvormige ontwerp en eenvoudige esthetiek. Voor dagelijks gebruik, op kantoor of voor speciale gelegenheden - met een tas van A.P.C. maak je altijd een modestatement.

A.P.C. MODE MET VERANTWOORDELIJKHEID: DE GROENE BELOFTE

Sinds de oprichting heeft A.P.C. zich altijd gericht op een balans tussen creativiteit, eenvoud en duurzaamheid. In de overtuiging dat mode zowel milieubewust als sociaal verantwoord moet zijn, heeft A.P.C. talloze maatregelen genomen om haar ecologische voetafdruk te verkleinen en op een ethisch verantwoorde manier te handelen. Dit is te zien aan het voorkeursgebruik van natuurlijke vezels en ruwe denim, het toenemende gebruik van biologisch katoen en gerecycled kasjmier en het uitbannen van bont. A.P.C. heeft ook initiatieven gelanceerd zoals het Butler Programma en het Recycling Programma om kleding te hergebruiken en de levenscyclus van producten te verlengen. Daarnaast heeft A.P.C. besloten om in 2021 over te stappen op herbruikbare tassen van 100% gerecycled materiaal.

Blader door de huidige selectie van de A.P.C. collectie hier bij fashionette en vind je favorieten. Vervul een lang gekoesterde wens en bestel je persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Onze klantenservice geeft je graag meer informatie.