Autry International

Alle Sales

AUTRY SNEAKER - HERLANCE VAN EEN SCHOENENKLASSIEKER

Autry, een merk dat staat voor design, kwaliteit en comfort, werd oorspronkelijk opgericht in het begin van de jaren 80 in Dallas, Texas, als een label voor tennisschoenen. Sindsdien heeft het vooral bekendheid verworven met het sneakermodel "Medalist", bekend als "de schoen met de Amerikaanse vlag". Het merk is sindsdien opnieuw opgericht door een groep vrienden die gefascineerd waren door de pioniersgeest van het huis. Ze lieten zich inspireren door hun onderzoek naar vintage producten en combineerden deze met de nieuwste technologieën. In 2019 werd het merk opnieuw gelanceerd en sindsdien is ook de iconische Autry sneaker "Medalist" in het wit eindelijk terug! Vandaag de dag heeft Autry haar assortiment uitgebreid en biedt naast schoenen ook een complete collectie ready-to-wear mode voor zowel dames als heren aan.

ICONISCHE AUTRY SNEAKERS EN COLLECTIES IN RETRO-STIJL

Autry vangt de charme van de jaren 80 en blijft tegelijkertijd modern en actueel. De witte Autry sneakers in de "Medalist" variant zijn een perfect voorbeeld van de merkfilosofie. Ze zijn eenvoudig en tijdloos, gebaseerd op een klassiek tennisschoenontwerp: wit leer met een comfortabele rubberen zool. De geperforeerde neus en het eenvoudige ontwerp aan de zijkanten geven ze een sportieve vintage uitstraling. De Autry sneakers in retro-stijl veroorzaakten direct ophef met hun lichte plateauzool, een kleine Amerikaanse vlag en kleurrijke details. Dankzij hun tijdloze ontwerp zijn de Autry sneakers gemakkelijk te combineren en een perfecte aanvulling op elke garderobe. Naast sneakers heeft Autry ook modellen van lam en nubuckleer geïntroduceerd voor een nog exclusievere uitstraling. Bovendien is er een complete collectie gecreëerd die je onderdompelt in een iconische, tijdloze sfeer. Met Autry ervaar je de perfecte mix van vintage charme en modern comfort.

Blader door de huidige selectie van de Autry collectie hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Voor meer informatie staat onze klantenservice graag tot je beschikking.