Luisa Cerano

Alle Sales

LUISA CERANO MODE: EEN ERFGOED VAN TEXTIELKUNST

Luisa Cerano is niet alleen een merk, maar ook een erfenis. Als dochteronderneming van de HAUBER Groep, een textieldynastie met een sterke traditie in Zuid-Duitsland, staat Luisa Cerano op de schouders van generaties textielexperts. Sinds de oprichting van het mode-label in 1998 heeft het merk naam gemaakt door zelfbewuste vrouwen wereldwijd een individuele stijl te bieden.

ELEGANTIE IN ELKE DRAAD: DE DROOMACHTIGE JURKEN VAN LUISA CERANO

Mode van Luisa Cerano staat voor een onderscheidende, vrouwelijk-casual stijl die in elk kledingstuk te vinden is. Het merk hecht veel waarde aan hoogwaardige materialen en nauwkeurige vakmanschap, waardoor elk stuk niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam. De mode van Luisa Cerano bevindt zich in het premium segment met zorgvuldig vakmanschap en unieke ontwerpen. De gebruikte materialen variëren van de fijnste zijde in blouses, jurken en sjaals tot stevig tweed in jassen en parka's - en er wordt altijd op toegezien dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De Luisa Cerano-jurken verdienen speciale vermelding, want ze belichamen de essentie van het merk en zijn zowel tijdloos als modern. De snitten zijn divers, van vloeiende wikkeljurken, hoogwaardige gebreide jurken tot gestructureerde A-lijn jurken. Er wordt veel nadruk gelegd op details, of het nu gaat om subtiele versieringen, borduurwerk of innovatieve stofcombinaties. De Luisa Cerano-jurken zijn geschikt voor verschillende gelegenheden, van formele evenementen tot informele bijeenkomsten.

VOOR LUISA CERANO IS DUURZAAMHEID EEN TRADITIE

Luisa Cerano beschouwt duurzaamheid als een traditie, geen trend. Het bedrijf investeerde al vroeg in energiezuinige gebouwen en voert maatregelen uit zoals groene daken en de installatie van fotovoltaïsche systemen om de CO2-uitstoot te verminderen. Ook wordt waarde gehecht aan duurzame materialen: katoen komt uit gecertificeerde productie, polyester wordt gedeeltelijk gerecycled en echt dierenbont wordt bij Luisa Cerano niet gebruikt. In de productie en transport vertrouwt het merk op Europese partners en moderne technologieën om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Bovendien toont het bedrijf zijn maatschappelijke betrokkenheid door steun aan internationale instellingen.

Blader door de huidige collectie van Luisa Cerano hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves eenvoudig online. Onze klantenservice staat graag tot je beschikking voor meer informatie.