Off-White

Alle Sales

OFF-WHITE: ONTWERPMODE, SCHOENEN EN TASSEN TUSSEN ZWART EN WIT

Off-White werd in 2012 opgericht door Virgil Abloh in Milaan en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijd mode-imperium. Het label is gevestigd in Italië en wordt wereldwijd verkocht in gerenommeerde winkels. Het heeft bekendheid verworven door zijn unieke positionering in de "grijze zone tussen zwart en wit" en staat bekend om zijn innovatieve en trendsettende ontwerpen. Abloh, oorspronkelijk creatief directeur voor de rap-icoon Kanye West, heeft Off-White gekenmerkt met een unieke stijl en een extra dosis street-appeal. Sinds 2021 is de artistieke leiding van Off-White in handen van Ibrahim Kamara, wiens radicaal innovatieve werk al eerder de aandacht had getrokken. Kamara, bekend om zijn gedurfde combinatie van high fashion met het volledig onverwachte, brengt een nieuwe creatieve energie in het merk. In de loop der jaren heeft Off-White samengewerkt met talloze merken en ontwerpers, waaronder Nike, Levi's, Rimowa, Jimmy Choo en zelfs Ikea. Deze samenwerkingen hebben bijgedragen aan het vestigen van het merk als een wereldwijde speler in zowel dames- als herenmode, zonder concessies te doen aan herkenbaarheid en individualiteit.

DE STIJL VAN OFF-WHITE: ZONNEBRILLEN EN SNEAKERS, HIGH FASHION EN STREETWEAR

Geen enkel label bereikt de balans tussen vrouwelijke en mannelijke details en sportieve silhouetten zo goed als Off-White. Bloemen- of graffiti-prints op tassen? Beide zijn mogelijk bij het Italiaanse label, omdat contrasten het geheime recept van het merk verklaren. De casual sneakers en tassen met de "aanhalingstekens" zijn al enkele seizoenen onmisbaar in de frontrows van modeshows - het is geen wonder dat deze It-stukken telkens weer binnen enkele seconden zijn uitverkocht. Niet alleen shirts, accessoires en schoenen voor heren, maar ook de dameskleding van Off-White kenmerkt zich door zijn unieke stijl. De collecties zijn een mix van high fashion en streetwear, met een sterke nadruk op moderne silhouetten en hoogwaardige materialen. De kledingstukken zijn vaak voorzien van het kenmerkende Off-White-logo, dat het merk uniek maakt. De Off-White-zonnebrillen verdienen speciale vermelding. Ze staan bekend om hun gedurfde ontwerpen, hoogwaardige materialen en onmiskenbare motieven. Ze zijn een must-have voor elke fashionista en een essentieel onderdeel van elke Off-White-collectie.

Blader door de huidige selectie van Off-White-collecties hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves eenvoudig online. Voor meer informatie staat onze klantenservice graag tot je beschikking.