Alle Sales

ONTSTAAN EN GESCHIEDENIS VAN PALM ANGELS

Palm Angels is een luxemodemerk dat in 2015 werd opgericht door de Italiaanse kunstregisseur en fotograaf Francesco Ragazzi. Als voormalig artistiek directeur van Moncler brengt Ragazzi een uniek perspectief en ongeëvenaarde stijl in zijn collecties. Het merk heeft naam gemaakt door samen te werken met andere gerenommeerde merken zoals Moncler Genius, Playboi Carti, BBC Ice Cream, Under Armour en Clarks. Elke collectie is een bewijs van de creatieve visie van Palm Angels en van het vermogen van het merk om traditionele modenormen te doorbreken.

PALM ANGELS: T-SHIRTS, TRUIEN EN BROEKEN GEÏNSPIREERD DOOR DE SKATE-AESTHETIEK UIT LOS ANGELES

Palm Angels onderscheidt zich door de samensmelting van Amerikaanse cultuur en Italiaanse esthetiek, geïnspireerd door de skateboardscene van Los Angeles. Het merk staat bekend om zijn gedecentraliseerde en comfortabele snitten, voorzien van trendy details. Een bijzonder hoogtepunt zijn de Palm Angels T-shirts en hoodies. Ze zijn een perfect voorbeeld van de unieke stijl van het merk, die tot uiting komt in creatieve, licht provocerende ontwerpen, hoogwaardige materialen en opvallende afbeeldingen. Elk Palm Angels T-shirt is een uiting van luxe en kwaliteit, en herdefinieert de grenzen van mode.

Zo is Palm Angels meer dan alleen een designermerk voor broeken en shirts in de hoofdkleuren wit en zwart, met een behendig spel van sterke contrasten; het is ook een uiting van kunst en cultuur. Met elke nieuwe mode-, schoenen- of tassencollectie brengt Palm Angels een fris en innovatief perspectief in de wereld van high fashion.

Blader door de huidige selectie van de Palm Angels collectie hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves eenvoudig online. Voor verdere informatie staat onze klantenservice graag voor je klaar.