Pandora

Alle Sales

PANDORA – SIERADEN ALS VERHAAL

Met de ontwerpen van Pandora kunnen volledig verschillende, individuele verhalen worden verteld. Volgens dit principe creëert het merk, dat in de jaren '80 in Denemarken is ontstaan, al haar artikelen. Ook als een van de wereldwijd toonaangevende sieradenbedrijven blijft men trouw aan deze benadering. Zo kan het brede assortiment van Pandora oorbellen, Pandora halskettingen, Pandora sleutelhangers en Pandora hangers op de meest uiteenlopende manieren en met verschillende stijlen worden gecombineerd. De sieraden van Pandora zijn niet alleen bedoeld voor chique gelegenheden, maar geven ook dagelijkse outfits een trendy touch.

SIERADEN MET OOG VOOR DETAIL

Zelfs bij de kleinste Pandora oorstekers en de smalste Pandora verlovingsringen klopt elk detail. De hoogwaardig verwerkte sieraden zijn elegant, zonder overdreven te lijken, en kunnen zowel voor een luxe uitstraling als voor stijlvol understatement worden gebruikt. Verschillende motieven voor de kettingen en oorbellen van Pandora breiden het aanbod van Pandora verder uit. De gebruikte materialen variëren van leer en natuurstenen tot diamanten en roségoud, om altijd het best mogelijke resultaat te bereiken - zonder de aspecten van duurzaamheid en eerlijke prijsstelling te negeren.

UNIEKE CHARMS VAN PANDORA

Het hart van de Pandora-collectie is de in 2000 geïntroduceerde charm-armband. De verschillende charms van Pandora stellen je in staat je individualiteit uit te drukken en naar buiten te brengen. Met meer dan 1.000 ontwerpvarianten bieden de charms eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl uit te drukken. Of ze nu afzonderlijk worden gedragen of gecombineerd tot complexe sieraden, alle charms van Pandora zijn een uitdrukking van persoonlijkheid en creativiteit. De wereldwijd bestverkochte charm - een hart van zilver - symboliseert de universele taal van liefde en verbondenheid die Pandora in elk stuk tot uitdrukking brengt.

Blader door de huidige selectie van de Pandora-collectie hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een lang gekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Voor meer informatie staat onze klantenservice graag tot je beschikking.