Alle Sales

Marc Jacobs tassen & accessoires

Modeliefhebbers van over de hele wereld liggen aan zijn voeten en wachten gespannen op de nieuwste geniale collectie van deze New Yorkse designer. Zijn mode en de daarbij behorende accessoires zijn extravagant, maar het is vooral Marc Jacobs zelf die authentieke extravagantie uitstraalt. Hij is de punker die het fashionpodium laat beven. Direct voor het podium verdringen zich beroemdheden die allemaal maar één ding willen: Een stuk Marc Jacobs. De creatieve dwarsligger, die het gelijknamige label Marc Jacobs oprichtte, is immens populair. Zijn altijd actuele Marc Jacobs collectie rooft je de adem en zijn designs veranderen elke vrouw in een supermodel. Bij al die creativiteit en veelzijdigheid rijst de vraag:

„Hoe komt Marc Jacobs aan deze ideeën?“

In een interview heeft Marc Jacobs zelf al eens het antwoord gegeven. „Het is een instinctieve aangelegenheid“. Zijn gave om van fashion, kunst te maken, zorgt ervoor dat hij zo populair is in de modewereld en dat zijn collecties zo uniek zijn. Marc Jacobs tassen zijn ondanks hun veelzijdige design toch duidelijk te herkennen. Marc Jacobs betovert de wereld met zijn altijd nieuwe ideeën. Gun jezelf jouw Marc Jacobs handtas, Fashionette heeft de meest uiteenlopende modellen voor jou paraat, eenvoudig en gemakkelijk online te bestellen.

Voor meer informatie over Marc Jacobs tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Marc Jacobs meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Chloé, Bogner, Furla en Gucci.