Seven for all Mankind

Alle Sales

7 FOR ALL MANKIND JEANS & CO. - DE POPULAIRE DENIM-STIJLEN BIJ FASHIONETTE

Stap binnen in de fascinerende wereld van 7 for All Mankind en ontdek een uitgelezen selectie van hoogwaardige damesmode. Sinds de oprichting in 2000 heeft het merk zich gevestigd als een gerenommeerde naam voor denimproducten. Luxe, stijl en kwaliteit worden op een unieke manier belichaamd.

De 7 for All Mankind jeans en andere denimstukken presenteren zich in een onmiskenbare look die klassieke elementen combineert met modern design. Onder de uitgelezen jeansmodellen vind je bijvoorbeeld skinny jeans, boyfriend-cuts en bootcut-stijlen. Elke 7 for All Mankind jeans is een modestatement op zich, vervaardigd uit hoogwaardige materialen en nauwkeurig afgewerkt. Naast jeans biedt 7 for All Mankind ook andere dameskleding en accessoires om je look compleet te maken. Of het nu stijlvolle blouses, tops, jassen of mantels zijn - elk detail is zorgvuldig gekozen om een exclusieve outfit te creëren.

7 FOR ALL MANKIND: DENIM OPNIEUW UITGELEGD

Bij 7 for All Mankind staat duurzaamheid centraal. Het motto "for all Mankind" weerspiegelt het engagement van het merk voor milieuvriendelijke praktijken en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door het gebruik van hoogwaardige materialen bij de productie van de 7 for All Mankind jeans hebben ze de premium denim-sector beïnvloed. Ze stellen doelen zoals het verminderen van waterverbruik, het gebruik van gerecyclede materialen en het promoten van eerlijke arbeidsomstandigheden. Daarnaast zetten ze zich in voor milieubeschermingsinitiatieven en het verbeteren van levensomstandigheden wereldwijd. Hun doel: met de 7 for All Mankind jeans en andere hoogwaardige looks een statement maken voor mode die niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk en ethisch is.

UIT CALIFORNIË VOOR "ALL MANKIND"

Het merk 7 for All Mankind werd opgericht in 2000 in Los Angeles. De ontwerpers Glasse, Koral en Dahan zijn erin geslaagd een unieke visie op premium denim te verwezenlijken. Geïnspireerd door de schoonheid van Californië en de prominente elite van Hollywood, hebben ze tijdloze elegantie gecombineerd met een stedelijke uitstraling.

Met hun passie voor innovatie en creativiteit hebben de ontwerpers van 7 for All Mankind het tot een gerenommeerd merk gemaakt dat wereldwijd bekend staat om zijn voortreffelijke denim en hoogwaardige damesmode. Door hun streven naar de hoogste kwaliteit, hun oog voor detail en hun voortdurende zoektocht naar nieuwe technieken inspireren ze fashionista's over de hele wereld.

Blader door de huidige selectie van de 7 for All Mankind-collectie hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een lang gekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves eenvoudig online. Voor meer informatie staat onze klantenservice graag voor je klaar.