Tiffany zonnebrillen bij Fashionette – Een vleugje luxe

Al sinds 1837 verkoopt het New Yorkse bedrijf Tiffany & Co. zijn legendarische Tiffany sieraden en accessoires. Toen al hoorde de eerste winkel in New York tot de meest exclusieve merken. Vanaf het begin hechtte de oprichter Charles Lewis Tiffany veel belang aan de kwaliteit en zuiverheid van de diamanten. Sinds Audrey Hepburn ons in "Breakfast at Tiffany's" als Holly Golightly betoverd heeft, dromen we tegenwoordig allemaal van de lifestyle die het stijlvolle cultlabel belichaamt. Tiffany & Co. maakt meisjesdromen waar – want wie van ons verlangt nu niet naar haar droomprins die met de klassieke verlovingsring van Tiffany om onze hand vraagt?

Met Tiffany zonnebrillen heb je altijd mooi zicht

Tiffany maakt ons niet alleen gelukkig met ringen, oorbellen en kettingen, maar ook met talrijke accessoires. Zelfs huishoudartikelen als elegante lepels behoren tot het assortiment van het luxe label. Het is duidelijk dat Tiffany zonnebrillen niet mogen ontbreken. Ze moeten ons stijlvol door de mooiste tijd van het jaar begeleiden. Tiffany zonnebrillen vind je uiteraard bij Fashionette.

Tiffany zonnebrillen – Wat een dilemma

Er zijn Tiffany zonnebrillen in overvloed. Veel van de stijlvolle It-pieces zijn gebaseerd op bekende en klassieke sieradenontwerpen van het label. Hier kun je werkelijk alles vinden wat je hart begeert, van sportieve tot elegante frames, van hoogwaardig kunststof tot metaal. Zelfs elementen als strassteentjes en sierparels. Dankzij deze kleine, liefdevolle details zijn de Tiffany zonnebrillen onmiskenbaar. Wij hebben voor elke vrouw wat, en natuurlijk verzenden we jouw Tiffany zonnebril in de legendarische Blue Box!

Ben je op zoek naar andere stijlvolle, casual zonnebrillen? Kijk dan ook eens bij Miu Miu of Ray Ban. Heb je nog vragen over onze Tiffany zonnebrillen of onze andere producten? Bel dan naar onze klanten hotline op 02 0808 6082.