Alle Sales

Maak van de stad een catwalk – met een Pinko-handtas

Onderweg met een Pinko-handtas ben jij de ster tijdens het shoppen, een night out, een diner met vrienden of een vernissage. Of het nou een schoudertas of een clutch is: de speelse vrouwelijke handtassen voor dames met stijl zijn een absolute eyecatcher. Als je van extraordinair houdt en elke dag als een nieuw avontuur ziet, zijn de trendy tassen uit Italië de perfecte match voor jou.

Pinko: het merk voor sterke vrouwen

Pinko werd in de jaren 80 opgericht door Pietro Negra en is tot op de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf: Negra’s dochters Cecilia en Caterina werken ook bij het merk van hun vader. Italiaans vakmanschap, productonderzoek en de beste kwaliteit zijn topprioriteiten bij Pinko. Het merk creëert modellen voor de grootstedelijke, speelse en vastberaden vrouw – dit wordt perfect weerspiegeld in de opvallende Pinko tassen die belichaamd worden door mode-iconen zoals Noami Campbell, Elle MacPherson, Eva Herzigova en Terry Richardson. De handtassen van Pinko zijn het bewijs: elke vrouw kan een stijlicoon zijn!

Pinko handtassen: mooi, functioneel en van hoge kwaliteit

Mode moet er niet alleen mooi uitzien, het moet zichzelf ook bewijzen in het dagelijkse leven, want je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier van je handtas hebben. Het goede nieuws is dat Pink handtassen aan deze criteria voldoen. Dat ze er sensationeel uitzien, ligt voor de hand. Door de verschillende handige vakjes in de tas kan je eenvoudig en georganiseerd al je essentials opbergen. De schouderbanden bij de schoudertassen zorgen voor absoluut draagcomfort in elke situatie – of je je handen vol hebt met boodschappen of of je onbezorgd wilt dansen. En aangezien de tassen ** in Italië met de hand en de beste materialen ** worden gemaakt, kan je ervan uitgaan dat je erg lang plezier zult hebben van je nieuwe Pinko-tas.

Jouw nieuwe Pink tas wacht op je!

Heb jij je favoriete Pinko tas al gevonden? Bij Fashionette betaal je je bestelling eenvoudig achteraf en heb je met ons 30-dagen-retourbeleid genoeg tijd te beslissen of je alle items wilt houden. Voor meer informatie over al onze producten staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken onder 02 0808 6082.