Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Birkenstock

Voor vrouwen, die hun eigen voetsporen achterlaten.
producten

 

Birkenstock schoenen – Lifestyle gecombineerd met Duitse traditie

Van Arizona tot Madrid en Gizeh – de lijst met cultmodellen van de Duitse schoenenspecialist Birkenstock lijkt eindeloos. Zo kosmopolitisch als de namen, zo populair zijn de sandalen die oorspronkelijk enkel als orthopedische stappers dienden tegenwoordig wereldwijd. Birkenstock’s definitie van ‚Wanderlust‘ omvat echter niet alleen zijn naar metropolen vernoemde modellen, of het mobiele Retail concept dat via Berlijn, New York en Milaan de wereld veroverd. Met het hoogste draagcomfort en gemak van A naar B – dat is Birkenstock’s motto.

Het bedrijf werd in 1774 opgericht. Birkenstock heeft met de uitvinding van het karakteristieke voetbed een revolutie in de gehele schoenenmarket teweeggebracht. Met deze uitvinding vond er ook een imageverandering plaats, Birkenstock ontwikkelde zich van een traditioneel schoenenhuis naar een populair trendlabel. Zijn succes heeft hij te danken aan het telkens weer opnieuw ontdekken van het label en toch het draagcomfort en de kwaliteit te behouden.

Alle Birkenstock schoenen zijn van een origineel voetbed voorzien, die voetsporen in het zand nabootsen – een doordacht ontwerp, dat gezondheid en welzijn bevordert. In Duitsland met de hand gemaakt, ondergaat elke schoen 17 fabricagestappen.

Met Birkenstock onbezorgd door het leven drentelen.

Met zijn unieke concept veroverde Birkenstock de wereldmarkt. De kunst van het orthopedisch schoenmaken heeft het label samengevoegd met coole, eigentijdse ontwerpen. Daardoor slaagde Birkenstock erin het image als „eco-stapper“ achter zich te laten en als hippe alledaagse essential verder te gaan. Of het nu gaat om speelse boho-jurkjes of trendy denim looks – het assortiment varieert van de typerende Arizona in glanzend zilver tot de teenslipper Gizeh met slangenprint. De verschillende creaties vereenvoudigen het alledaagse leven en verrijken deze met functie en kwaliteit op het hoogste niveau. Maak je coolste outfits af met sandalen van Birkenstock!

Je hebt nog niet genoeg gekregen van Birkenstock schoenen? Voor meer informatie over ons assortiment stelt onze klantenservice onder 0800 240 44 30 haar service graag ter beschikking. Ontdek naast Birkenstock meer dan 100 andere exclusieve designers zoals Chloé, Tory Burch, Coccinelle en Chiara Ferragni in de grootste onlineshop voor designertassen en accessoires van Duitsland.

Veiligheid bij betaling en verzending
Loading ...