Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Michael Kors Hamilton

Hamilton

Der Klassiker von Michael Kors
Alles von Michael Kors

Laat je betoveren door de Michael Kors Hamilton Bag

Niks liever dan dat, toch?! Want de Signature Bag van het Amerikaanse trendlabel beschikt over magische krachten. De Hamilton van Michael Kors is verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen. Voor het dagelijks gebruik adviseren wij de grote uitvoering in staand formaat. Je kunt hierin alles kwijt wat je elke dag nodig hebt. Praktisch, maar toch chic; dat is hier het motto. Voor op school of op het werk, met deze must-have bag zit je altijd goed. Het design straalt een mix van elegantie en minimalistisch understatement uit. De Hamilton is hierdoor zowel geschikt voor vergaderingen als voor het dagelijks leven op kantoor. Maar ook 's avonds hoef je niet zonder de typische look van jouw lievelingstas te doen. De Mini Hamilton is een paar maten kleiner en tovert elk avond-outfit in een handomdraai om in een spannende look. Ga voor de zwarte variant voor bijzondere gelegenheden, maar laat je daarnaast ook verleiden door de bijzondere kleuren die deze lijn natuurlijk ook biedt. Ze maken elk zomer-outfit net dat beetje speelser.

De Michael Kors Hamilton is een tas om verliefd op te worden

Maar wat als je eens niet weet welke je moet kiezen? De grote tas is te groot en de kleine te klein? Geen zorg, dit probleem kennen we allemaal. De Michael Kors Hamilton lijn biedt de ideale oplossing. De populaire tas is er namelijk ook in een middelgrote versie. En is het niet geweldig dat we daarbij ook nog kunnen kiezen tussen het staande en liggende formaat?! Deze veelzijdige keuze wordt nog uitgebreid door (bijna) alle kleuren van de regenboog. Zo vindt iedereen de passende tas.

Net zo kleurrijk en veelzijdig gaat het eraan toe bij DKNY Ook hier vind je veel inspiratie voor je tassenverzameling en tips voor creatieve looks.