Zadig & Voltaire

Alle Sales

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire – geïnspireerd op de filosofie van vrijheid

De filosoof Voltaire wordt beschouwd als het genie achter de Franse Revolutie met zijn werk Zadig. Ook het naar hem genoemde label, Zadig & Voltaire, is in vele opzichten revolutionair. De oprichter Thierry Gillier moderniseerde de definitie van luxe door zijn ontwerpen te combineren met de nonchalance die nu kenmerkend is voor het merk om nieuwe maar tijdloze fashion items te creëren. Sindsdien behoren Zadig & Voltaire schoenen en Zadig & Voltaire tassen tot de meest gewilde fashion items die een exclusieve touch geven aan elke outfit. Vooral de contrasterende designs, die het label ziet als een uiting van vrijheid, zorgen ervoor dat de modellen van Zadig & Voltaire zich onderscheiden van de massa. Hun evenwicht tussen elegantie en onbevangenheid draagt bij tot een individuele stijl die niet gebonden is aan beperkende hokjes.

Zadig & Voltaire tassen & schoenen

De zwarte leren tassen van Zadig & Voltaire zijn een voorbeeld van de perfecte mix van ambachtelijke savoir-faire, hoogwaardig materiaal en trendy design die alle items van het merk kenmerken. En dus zijn de producten van het label ook zonder het kenmerkende logo altijd onmiskenbaar. In aanvulling op de handtas van Zadig & Voltaire overtuigen ook de sneakers, laarzen, sandalen en riemen van het label met hun individuele persoonlijkheid. Terugkerende elementen zoals de studs in metallic of het generfde leer contrasteren met het schoonheidsideaal van de klassieke mode om een moderne en zorgeloze elegantie te creëren. Zo zijn de schoenen en accessoires van Zadig & Voltaire zowel te combineren met een casual urban outfit als met een delicaat kanten jurkje.

Voor meer informatie over onze Zadig & Voltaire producten kun je contact opnemen met onze klantenservice via +44 2033072550. Ontdek andere merken voor tassen en schoenen zoals Balenciaga, Golden Goose en Guess bij fashionette.