Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Marc O´Polo

Marc O´Polo

{{ results }} artikelen

 

Marc O’Polo tassen & accessoires

Marc O’Polo tassen vormen de perfecte metgezellen voor de meest uiteenlopende gelegenheden De telkens actuele Marc O’Polo collectie is altijd  geschikt voor het dagelijkse leven, voortdurend jong en fris en daarbij heerlijk op detail gericht. Niet het eindeloze experiment, maar het  strakke design van zijn telkens nieuwe Marc O’Polo collectiemaken het label zo populair. Marc O’Polo is tegenwoordig in Duitse handen en in Beieren gevestigd, maar voorheen was het in Zweedse en Amerikaanse handen. Dat bracht verandering van stijl met zich mee: Het label Marc O’Polo, dat is geboren vanuit de hippietrend, presenteert zich tegenwoordig iets eleganter, maar nog altijd jong en sportief.

Natural, Simplicity, Quality, Personality en Innovation

Dat zijn de 5 woorden, waarmee Marc O’Polo zichzelf beschrijft. Deze kenmerken zijn ook in de actuele collectie van het label terug te vinden. Marc O’Polo tassen staan bekend om hun tijdloze look, waardoor het heel eenvoudig is ze met het outfit van het moment te combineren. In combinatie met een Marc O’Polo tas slaan zowel jeans als avondjapon een goed figuur. Sober en bescheiden passen ze bij elke gelegenheid, en dat is nu net wat de accessoires internationaal zo populair maakt. Marc O’Polo handtassen zijn uitstekend geschikt voor het dagelijkse leven, want ze zijn „Everyday‘s Favorites“ – ongecompliceerd en van gelijkblijvende schoonheid. Bij Fashionette zonder problemen en eenvoudig online te bestellen - verzeker je met één muisklik van jouw fashion bag.

Voor meer informatie over  Marc O’Polo tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast  Marc O’Polo meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Akkesoir, GABS, Trussardi en Strenesse Blue.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...