Alle Sales

Coach Tassen en portemonnees: Liefde voor traditie sinds 1941

Tassen van het Amerikaans merk Coach zijn nog nooit zó populair geweest. Het New Yorkse label creëert bijzonder hoogwaardige tassen en portemonnees. Ze begeleiden niet alleen de sterren op de rode loper, maar ook gewone vrouwen in hun dagelijkse leven. Dat beetje je-ne-sais-quoi mag bij Coach tassen niet ontbreken. Eenvoudige vormen en kleuren krijgen meestal nog een bijzondere draai.

Het merk Coach is intussen wereldwijd bekend door zijn typisch New Yorkse stijl. In de jaren 40 begon alles met portemonnees van het fijnste leer. Langzamerhand werd de productie met de jaren uitgebreid, waardoor de eerste tassen sinds 1962 op de markt zijn. Onder leiding van Miles en Lilian Cahn kregen de geliefde Coach tassen al snel frisse en jeugdige designs. Het kleurenpalet van donkere, naturelle bruine tinten werd namelijk uitgebreid met heldere kleuren tot zachte pasteltinten.

New Yorkse chic voor elke dag: Coach maakt het mogelijk

Tussen 1996 en 2013 zorgde hoofddesigner Reed Krakoff voor de bijzondere looks van de Coach tassen. Zo bracht hij het merk naar de wereldroem. Vandaag is Stuart Vevers hoofddesigner van het label en zijn de tassen niet meer weg te denken uit de modewereld. De fijne leren designs en wereldse stijlen zijn intussen het handelsmerk van Coach geworden.

Houd je van de eenvoudige designs van Coach handtassen? Bekijk dan ook eens merken als Michael Kors en valentino in onze webshop. Doe de beste koopjes van Coach in onze sale en koop de handtassen in de Black Week Sale. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan helpt onze klantenservice je graag verder en is te bereiken onder 02 0808 6082.