Patrizia Pepe

Alle Sales

Patrizia Pepe handtassen voor echte businessladies

Het Italiaanse label Patrizia Pepe is vooral bekend geworden door zijn elegante handtassen in businesslook. Wie iets extra's zoekt voor op kantoor, heeft het al snel gevonden met een trendy bag van Patrizia Pepe. Eenvoudige vormen worden gecombineerd met elegante kleuren en zijn echte klassiekers voor elke dag. Je wilt er het liefst geen afstand meer van doen. Patrizia Pepe heet eigenlijk Patrizia Bambi en zocht - net zoals wij – een manier om wat pit in het dagelijkse leven te brengen. „Pit“ - „Pepe“ dus, hebben de Patrizia Pepe handtassen beslist genoeg. De persoonlijke look van de tassen wordt onderstreept door een liefdevol detail, namelijk het hangertje in de vorm van een libelle. De libelle is al snel een handelsmerk van de ontwerpster geworden.

Italiaanse flair voor elke dag met Patrizia Pepe handtassen

De klanten van Patrizia Pepe zijn zelfbewuste en sterke vrouwen. Wie een tas van de Italiaanse ontwerpster heeft, bewijst dat ze gevoel voor stijl heeft. De mogelijkheden om de chique tassen te combineren zijn eindeloos. De Patrizia Pepe tassen stralen ook iets serieus uit waardoor ze perfect als business bags geschikt zijn – deze accessoires zijn alleen voor vrouwen die weten wat ze willen.

Heb je nog vragen over onze Patrizia Pepe handtassen of over ons assortiment? Dan helpt onze klantenservice je graag verder op het nummer 02 0808 6082. Ben je op zoek naar eenvoudige, maar expressieve tassen? Kijk dan ook eens naar merken zoals Coccinelle, Valentino en Stella McCartney.