Versace Jeans Couture

Alle Sales

Versace Jeans Couture handtassen: Popart voor aan je arm

De onvergetelijke Gianni Versace wordt gezien als een van de meest baanbrekende modeontwerpers aller tijden. Zijn collectie waren altijd te herkennen aan de luxe en excentrieke designs. Terughoudendheid was niet terug te vinden in de ontwerpen van Versace. Na Gianni’s tragische dood in 1997 nam zijn zus Donatella de functie als hoofdontwerpster van het label over en stelt tot op heden niet teleur.

Val op met de Versace Jeans Couture handtassen

De handtassen van Versace Jeans Couture stralen charme uit. Ze zijn opzichtig en kleurrijk. Bovendien zijn ze gemaakt van eenvoudige maar kwalitatief hoogwaardige materialen. Je kunt je Versace Jeans handtas onbezorgd overal mee naartoe nemen. Zo krijgen veel mensen de mogelijkheid om te genieten van jouw nieuwe Versace Jeans handtas.

Voor meer informatie over Versace Jeans Couture en onze collectie staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken onder 020 808 6082. Ontdek bij fashionette naast Versace Jeans ook andere designers zoals bijvoorbeeld Versace Collection, Moschino, Kenzo und Gucci.