nlPopup

Rebecca Minkoff Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Rebecca Minkoff ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Rebecca Minkoff tassen bij Fashionette

Rebecca Minkoff is geboren in San Diego, Californië. Al op 18-jarige leeftijd volgde ze haar passie voor mode en design en ging na haar secundair diploma naar New York om een carrière te starten. In 2001 kreeg ze succes met haar „I Love New York“ shirts die haar van de ene dag op de andere een ster maakten. Sindsdien kwam de ene opdracht na de andere binnen. Voordat de ontwerpster zich helemaal toewijdde aan haar lifestyle-merk, hield ze zich nog enkele jaren bezig met de begeerde shirts te naaien.

Casual streetstyle met tassen van Rebecca Minkoff

Sinds 2005 betovert Rebecca Minkoff ons met een keuze aan tassen die met rockachtige maar elegante designs vrouwenharten sneller doen slaan. Het New Yorkse label begon met de M.A.B., de Morning After Bag, maar intussen zijn de tassen het belangrijkste onderdeel van het merk geworden.

Als vakvrouw voor casual luxe bags met een edgy twist houdt ze fashionliefhebsters van over heel de wereld in de ban met de meest verschillende stijlen. Rebecca Minkoff tassen tonen charisma en karakter – dat is precies wat de moderne bags zo populair maakt. Met deze tassen beklemtoon je je persoonlijkheid en maak je een fashionstatement. Dat is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met de handtas. Dit besef heeft de ontwerpster ter harte genomen en geeft haar modellen extra charisma. Rebecca Minkoff tassen belichamen plezier voor mode en doen dat op een luxueuze, moderne manier. Internationale sterren als Leighton Meester, Reese Witherspoon en Ashley Greene zijn er al lang aan verslaafd geraakt.

Voor meer informatie over Rebecca Minkoff tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Als de rockachtige Rebecca Minkoff tassen je aanstaan, dan moet je ongetwijfeld ook merken als Meli Melo, Sophie Hulme en Angel Jackson in onze shop bekijken.

Zoekcriteria