Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X

Versace Collection

{{ results }} artikelen

 

Excentrieke handtassen en accessoires voor het dagelijkse leven van Versace Collection

Weelderige japonnen, schitterende kleuren, overdadige patronen en de nabijheid van de kunstscene, dat zijn de handelsmerken van Versace en Versace Collection. Het label werd bekend toen de designer Gianni Versace in 1978 met zijn excentrieke designs voor het eerst opzien baarde. Het begon met modelijnen voor dames en heren, die door hun provocerende snit en weelderige versieringen werden gekenmerkt. Inmiddels laat het mode-imperium zijn gewaagde designs niet alleen op zijn kleding zien, maar presenteert het ook een keur aan handtassen en andere accessoires. Ook na de dood van Versace's oprichter Gianni Versace weet het Italiaanse modelabel zich elke keer opnieuw met nieuwe designs staande te houden en haalde het voor het laatst de voorpagina dankzij de coöperatie met het modehuis H&M.

Versace Collection handtassen en accessoires als fashion statement

De handtassen en accessoires van Versace Collection vertegenwoordigen net als de mode van het label een amoureuze, luxueuze look, die het elke keer opnieuw lukt modefans in haar ban te krijgen. Met handtassen en accessoires van Versace Collection wordt van elke outfit een absolute eyecatcher.

Heb je nog vragen over Versace Collection handtassen of accessoires? Onze klantenservice verheugt zich op jouw telefoontje op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Bekijk ook onze andere merken op fashionette.nl. We hebben handtassen, van Roberto Cavalli, Missoni of Dolce&Gabbana in ons assortiment.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...