Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Christian Dior

Dior tassen & accessoires

Bijna alle vrouwen op deze wereld zeggen „J’adore Dior“ wanneer je de naam van de beroemde designer noemt. Zijn carrière was kort maar krachtig. In totaal maar slechts 10 jaar kon Christian Dior van zijn roem genieten, voor hij in 1957 stierf. Eigenlijk is Dior begonnen met kunst. Zijn eerste succesvolle project was een eigen galerij, die door de economische crisis in de jaren 30 ten onder ging. Turbulente tijden en vooral de Tweede Wereldoorlog zorgden ervoor dat het voor de Franse designer niet makkelijk was om vaste voet te krijgen in de modewereld, maar uiteindelijk richtte hij in 1947 zijn eigen label op. Sprookjesachtige avondjurken en hoogste elegantie vormden vanaf het eerste moment zijn handelsmerk.

Diors „New Look“

Korte jasjes en smalle, nauwsluitende rokjes maakten van de creaties al snel de „New Look“ van de jaren 50. Hoewel Cristian Dior zelf niet graag in het middelpunt stond, staat zijn mode dat des te meer. Hij had slechts 10 jaar nodig om een van de meest succesvolle designers ter wereld te worden De internationale modebranche volgde zijn regels en kopieert tot op heden de stijl van Dior. Niet alleen zijn fashionlijn, maar ook de Dior handtassen betoveren hun draagsters overal ter wereld met hun legendarische elegantie. Naar de telkens nieuwe Dior collectie wordt altijd met smart uitgekeken. Dior tassen maken furore met hun deels speelse, deels accurate vorm, altijd luxueus en altijd hoogst elegant, gewoon typisch Dior.

Voor meer informatie over Christian Dior tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Christian Dior meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Miu Miu, Ted baker, Patrizia pepe en Prada.